Ejby
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 9. februar 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 9. februar 2023

DR1

05:10  

Landsbyhospitalet (24)
Landsbyhospitalet (24) Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Ormerod og dr. Weatherill træffer en stor beslutning om deres fremtid sammen. Men der er sprækker i idyllen, for politiet har meldt deres ankomst for at efterforske Ormerods kones død. Samtidig havner Ken på operationsbordet, mens dr. Goodwin lærer Samantha, hvordan man slapper af efter en bevæget dag.

06:00  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6) For 30 år siden kom Gaby fra Færøerne og Rupert fra Tyskland til Tinn i Norge med hest og prærievogn. Siden har de sammen drevet småbruget Skifterud helt uden mekaniseret hjælp, og deres mål er at være selvforsynende. Nordvision fra Norge.

06:30  

Krigens døgn: Når Vestens våben frem inden russisk offensiv?
Krigens døgn: Når Vestens våben frem inden russisk offensiv? En russisk storoffensiv nærmer sig angiveligt med hastige skridt. Spørgsmålet er, om Vestens våbenhjælp kommer for sent? Samtidig er der fortsat voldsomme kampe i og omkring Bakhmut, hvor russiske tropper forsøger at afskærme forsyningsvejene til byen. Vært: Erkan Özden

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Atomkraft - ja tak! (2:4) - En dans med døden
Atomkraft - ja tak! (2:4) - En dans med døden Anders Lund Madsen tager sig en dans med døden, mens han leder efter en radioaktiv kilde i Sønderjylland. Han bliver også inviteret på en måske radioaktiv middag hos en gammel dame, der flyttede tilbage til den forladte zone få år efter ulykken i Ukraine. Og så får han lov til at komme helt ind i det kontrolrum i det ødelagte atomkraftværk, hvor hele ulykken i Tjornobyl startede.

07:55  

Aftenshowet
Aftenshowet Historier om arbejdsrelateret sygdom og stress har de seneste dage ramt forsiderne. I aften ser vi i selskab med bl.a. stresscoach Manu Sareen nærmere på, hvorfor så mange danskere rammes af stress, og hvordan vi bliver bedre til at håndtere det. Torben Chris vil gøre om med frygten for nøgenhed. I VORES PENGE kigger vi på, hvilke mange fordele der som forbruger kan være i at gå sin garderobe ekstra godt igennem. Aftenens værter er Mark Stokholm og Ulla Essendrop står klar med Aftenshowet. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:45  

Dage i haven (9:9)
Dage i haven (9:9) Svensk haveserie. (Trädgårdstider) Den store græskarkonkurrence skal afgøres. Hvem af de fire har formået at dyrke det tungeste græskar? Vi får svar på, om det er lykkes holdet at blive selvforsynende med grøntsager? De bygger en jordkælder i miniformat til at opbevare en del af det, de har dyrket og fejrer denne sæson i haven.

08:50  

Dage i haven (8:9)
Dage i haven (8:9) Svensk haveserie. (Trädgårdstider) En gammel trampolin bliver omdrejningspunktet i en hemmelig have. Uglerne får deres egen fuglekasse, og græskarkonkurrencen fortsætter. Pernilla Månsson Colt laver en buket med blomster fra havens smukkeste blomsterbed, og John Taylor går i gang med at forsegle den utætte dam. Malin Persson laver en grøn power-smoothie, mens Tareq Taylor disker op med en fyldig ribollita.

DR2

07:10  

Deadline
Deadline Flere tusinde boligejere må efter den nuværende plan vente flere måneder endnu, hvis de er utilfredse med deres nye ejendomsvurdering eller venter på at få penge tilbage i skat og heller ikke gælden formår de at høvle ind. Faktisk er op mod 140.000 danskere blevet stoppet i at betale deres gæld tilbage. Så hvorfor skal vi overhovedet have tillid til den institution, der er fundamentet for hele vores velfærdssamfund? Det spørger Astrid Berg skatteminister Jeppe Bruus om i Deadline.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib II
Hunden Ib II Stiller sig op på en kasse.

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet III (7)
Ramasjang Mysteriet III (7) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

06:20  

Ernest & Celestine (7)
Ernest & Celestine (7)

06:30  

Sarah og And (30)
Sarah og And (30)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på maskintur (8)
Motor Mille på maskintur (8) Motor Mille er vild med alle slags maskiner. Faktisk så vild, at hun også gerne vil lære at køre en skraldebil. Hun er derfor nødt til at lære at tømme gadens skraldespande og bagefter køre skraldet på forbrændingen. Det får hun to garvede skraldemænd til at hjælpe sig med, og det skal vise sig at være et spørgsmål om centimeter, om man kan køre en skraldebil.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (9)
Onkel Rejes Heavyband (9) Krølle savner sin far, der er kommet i Helvede, men Onkel Reje ved hvad der kan få ham i bedre humør: en tur går til Jyttes bodega, hvor Djævlens Heavyband spiller. Desværre får Djævlen lampefeber og Onkel Reje må springe til som forsanger. Dagen byder også på en grim besked fra Kranieknuserne.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (28)
Vidundervovsen Vaffel (28)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (3)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (3) Nikoline, Bjørn og Jose forsøger at skaffe beviser på, at Hella arbejder sammen med skurkene. Vil Kristian tro dem, eller er han forblændet af Hellas charme?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

10:45  

Antikmagasinet (4:12)
Antikmagasinet (4:12) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Antikmagasinet) Kunstner Gunnel Wåhlstrand fortæller om akvarel og det sarte og skrøbelige papir. Kunstekspert Andreas Rydén er også gæst.

10:45  

Antikmagasinet (3:12)
Antikmagasinet (3:12) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Antikmagasinet) Hvordan indretter vi vores hjem med lys? Lysestagen er en ældgammel brugsgenstand, der er lige så moderne i dag som i 1500-tallet. Dagens gæster er antikekspert Rickard Thunér og designer og Monica Förster.

11:15  

Antikkrejlerne XVI (14)
Antikkrejlerne XVI (14) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde
Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde En myreløvelarve har gravet en fælde i strandsandet, så den kan få noget at spise. En myre falder i fælden og prøver at slippe væk. Men så begynder myreløvelarven at skyde med sand efter myren.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp
Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp En stor kronhjort brøler alt hvad han kan. Det gør han for at kalde på hunnerne. Men en anden kronhjort udfordrer ham, og de to kronhjorte går i kamp med deres store gevirer.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8)
Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8) En stakkels hjælpeløs kanin ligger på marken helt alene og forkommen. Louise og Jonas opdager den på vej til skole og tager den med. Den har det meget skidt og de beslutter at redde den. De vil gøre den frisk igen og så skal den have et nyt hjem, hvor den kan få det godt.

09:30  

MikroMakkerne - Skolopender
MikroMakkerne - Skolopender MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag tager Amina og Abdallah ud i den mørke skov og ser nærmere på skolopenderen, der er lynhurtig og krigerisk. Og så opfinder de deres helt egen leg - skolopender-fodbold!

09:39  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For 66 millioner år siden så menuen lidt anderledes ud. I stedet for en kniv og gaffel, var det et spørgsmål om at have veldesignede tænder og kløer til at jage og spise mad.

09:42  

F for Får VI
F for Får VI

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:07  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (6)
Mission Valhalla (6) Thors hammer er væk! Thors magiske hammer Mjølner, der måske er gudernes stærkeste våben i kampen mod de onde jætter. Det er ikke så godt, hvis Thor ikke har sin hammer, når dommedag måske er nær. Sammen med den modige, jordiske heltinde Hilde drager kærlighedsgudinden Freja ud for at skaffe Thors hammer tilbage. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (7)
Cirkusliv i savsmuld (7) Cirkusdirektørens fætter har mange internationale artister i sit cirkus, og det vil cirkusdirektøren også have. Han bliver derfor meget glad da to sorte artister fra Afrani møder uanmeldt op i hans cirkus.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at orangutangen er verdens klogeste dyr? Ta' med Lille Nørd op i trætoppene og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvor stærk orangutangen i virkeligheden er.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:35  

Skæg med bogstaver - A
Skæg med bogstaver - A Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet A, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han noget aske på sin øde ø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2012 (19)
Bonderøven 2012 (19) I dag ankommer der en gammel Major-traktor til Kastanjegården. Der skal bruges til at trække det renoverede savværk. Det store øjeblik er kommet, hvor der skal fyres op i den kalkstensfyldte kalkbrændeovn: Virker den? Kan ovnen blive varm nok? Og vil det lykkes at brænde kalk? Og så får Frank hjælp af slagteren til at partere den slagtede kalv Frida. Sendt første gang 18.10.12

12:15  

Bonderøven 2012 (18)
Bonderøven 2012 (18) På Kastanjegården er hele familien i køkkenhaven for at høste grøntsager og sætte hvidløg til næste år. Midt i kalkovnsbyggeriet får Frank tid til at lægge gulv i hestestalden og trække Maren over til naboens tyr i håb om at hun bliver bedækket. Sendt første gang 11.10.12

12:15  

Bonderøven 2012 (17)
Bonderøven 2012 (17) Frank er gået i gang med et nyt projekt. Han bygger sammen med en murer en kalkovn til at brænde kalksten, så han selv kan fremstille kalk. Der er også nogle gamle vinduer, der skal renoveres. Trods travlheden får Frank tid til at tage til Sønderjylland for at hente både han- og hunkrebs til sin sø. Sendt første gang 04.10.12

12:45  

Nak & Æd - en gås i Nationalpark Thy (6:8)
Nak & Æd - en gås i Nationalpark Thy (6:8) Sæson 1 (2010). Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk er taget til Thy for at nakke en gås. Denne gang står den på camouflage i den helt store stil, for gæs ser alt! Nikolaj har igen vilde planer for maden, men rammer Jørgen ikke skal de æde skarv. Sendt første gang 28.11.10

12:45  

Nak & Æd - en kanin på Fanø (5:8)
Nak & Æd - en kanin på Fanø (5:8) Sæson 1 (2010). Det er sensommer, og Jørgen og Nikolaj er taget til Fanø for at nakke vildkaniner. Nikolaj har vilde planer om, hvordan de skal tilberedes. Men Jørgen har aldrig været på kaninjagt før og er nervøs. Han har nemlig hørt, at kaniner er utroligt hurtige og derfor svære at ramme. Sendt første gang 21.11.10

12:45  

Nak & Æd - krebs på Nordfyn (4:8)
Nak & Æd - krebs på Nordfyn (4:8) Sæson 1 (2010). Det er sommer, det er august, og fredningen af de danske flodkrebs er lige ophørt. Jørgen og Nikolaj er taget til Nordfyn for at nakke krebs. De beslutter sig for at konkurrere om, hvem af de to der fanger flest krebs. Får de ikke nok, skal de i stedet æde et par fugle, der også går under betegnelsen flyvende rotter. Sendt første gang 14.11.10

13:15  

Bag Verden - med Tobias (2:6)
Bag Verden - med Tobias (2:6) Tobias Hamann-Pedersen rejser til verdens højest beliggende hovedstad La Paz i Bolivia. Her bliver han maksimalt udfordret på sine bageevner, fordi intet opfører sig normalt i et køkken i 3000 meters højde. Tobias møder indianske bedstemødre, der spiller håndbold, og han cykler ned ad verdens farligste vej for at hente koka-blade til den helt specielle kage, han vil servere for sine sydamerikanske værter.

13:15  

Bag Verden - med Tobias (1:6)
Bag Verden - med Tobias (1:6) Tobias Hamann-Pedersen tager igen ud i verden for at undersøge fremmede kager og nye måder at bage på. Han starter i alpelandet Østrig, som er storleverandør af klassisk bagværk. Men udover kagerne bliver der også tid til både jodlekursus og en halsbrækkende kælketur. Og så møder Tobias selveste schlagerkongen Hansi Hinterseer. Men hvordan får han schlagermusik og alpeidyl ind i en kage til sine østrigske værter?

13:15  

Din geniale krop (4:4)
Din geniale krop (4:4) I serien om "Din geniale krop" er vi nu nået til alderdommen. Vi bliver ældre i dag end tidligere, og faktisk "vinder" vi tre måneder hvert eneste år, hvilket svarer til hele 6 timer om dagen! Men hvad betyder det for os, at vi bliver så meget ældre, og hvordan sikrer vi den bedste alderdom? Vi møder og undersøger blandt andre 87-årige Rosa, der er aktiv atletikudøver - hvad er hendes hemmelighed? Vi tager også et kig på tarmen, populært kaldet den 3. hjerne, og dens forbindelse til hjernen og sygdomme som Alzheimer og autisme. Endelig går vi tæt på jagten på det evige liv - hvor langt er vi fra at kunne knække aldringskoden?

14:00  

Hammerslag 2019 - Københavnerne rykker sydpå
Hammerslag 2019 - Københavnerne rykker sydpå Hvad gør københavnerne, når deres lejlighed bliver for lille? De flytter selvfølgelig sydpå. Men hvor meget mere bolig, kan du så få for pengene, når du siger farvel til storbyen? Det finder vi ud af, når Hold Øst og Vest skal gætte salgspriser på Sydsjælland. I Næstved skal vi se et charmerende bindingsværkshus fra 1894, og så lægger vi vejen forbi Faxe og en villa med rigeligt med plads, og så slutter vi af i landlige omgivelser med et gammelt landsted, hvor hele tre generationer flytter sammen. Vært: Christian Degn

14:00  

Hammerslag 2019 - Wauw i Provinsen
Hammerslag 2019 - Wauw i Provinsen Når muligheden for at få et hus til den halve pris byder sig, rykker flere familier teltpælene op og flytter fra storbyen til provinsen. Boligerne vi skal se, har alle sammen haft nok wauw-effekt til at lokke folk ud af deres vante rammer og til Horsens. Vi starter med en villa, der slog benene væk under køberne, så de bare måtte eje den. Så skal vi se et renoveret byhus, og så vi slutter af med en bolig med udsigt over Horsens. Vært: Christian Degn

14:00  

Hammerslag 2019 - I vandkanten på Sydfyn og Langeland
Hammerslag 2019 - I vandkanten på Sydfyn og Langeland Vi er taget til et af de allerbedste steder i Danmark, hvis man drømmer om en tur i bølgen blå, for i det Sydfynske Øhav er der bare vand, vand, vand og atter vand, så langt øjet rækker. Men hvad er prisen for udsigt til det fantastiske fynske øhav? Det skal de to mæglerhold dyste om. Vi starter med intet mindre end en bolig, der har direkte adgang til Faaborg Fjord. Så tager vi til Tåsinge til en bolig med en fabelagtig udsigt over Svendborgsund, og vi afslutter med en ferielejlighed på havnen i Rudkøbing på Langeland. Vært: Christian Degn

14:45  

Kender du typen? 2017 (2)
Kender du typen? 2017 (2) Hjemme hos aftenens kendte hovedperson må man gerne ryge cigarer - og så har vedkommende både trendy honning fra bybier og politisk ukorrekt foie gras i sit køleskab. Hvem er det, der bor i andelslejligheden på Vesterbro i København? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender du typen? 2017 (1)
Kender du typen? 2017 (1) "Kender Du Typen?" er i aften på besøg i Nordsjælland hos en kendt dansker, der har sin faste plads i hvert eneste rum i huset - og hvis du sætter dig på hans plads, så får du venligt men bestemt besked på at fjerne dig. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der boltrer sig på 133 hektar og fyrer den af med høj musik ud over markerne. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender du typen? 2016 (10)
Kender du typen? 2016 (10) Hvilken kendt dansker hader forlængerledninger så meget, at vedkommendes lejlighed har hele 92 stikkontakter? Aftenens hovedperson kalder sig også både gastroseksuel og indbygningsfetichist. Hvem kan det være? Det skal livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup opklare. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender du typen? 2016 (9)
Kender du typen? 2016 (9) Hvilken kendt dansker bor i kollektiv i Gentofte, foretrækker øl på glasflaske og spiser fisk tre gange om ugen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Fordi du er kvinde: Livet er for kort til kvindehåndbold
Fordi du er kvinde: Livet er for kort til kvindehåndbold Der er meget mandehørm i sportens verden, og der har ikke altid været plads til kvinder. Engang var den almindelige holdning - altså blandt mænd - at idræt var uæstetisk og endda skadeligt for kvinder. I dag er vi klogere. I dette program fortæller blandt andre håndboldlegenden Camilla Andersen om udviklingen. Selvom der er sket store fremskridt siden de danske gymnastikkvinder åbnede OL i 1906, er vi stadig ikke i mål med ligestillingen inden for dansk idræt.

12:45  

Fordi du er kvinde: Kvinders kunst sælger ikke
Fordi du er kvinde: Kvinders kunst sælger ikke Der har altid været kvinder i kunst. For eksempel Mona Lisa, Pigen med perleørering og Venus fra Milo, men tanken om at en kvinde i kunstverdenen kan være andet end muse eller motiv og faktisk også selv skabe kunst er relativt ny. I dag er der masser af kvindelige kunstnere, musikere og filminstruktører, men det betyder ikke at alt er godt. For - lidt forenklet sagt - de kvindelige kunstneres værker bliver ikke købt af museerne, de kvindelige musikere bliver ikke spillet i radioen og så er der filmbranchen, hvor det også nogle gange kan være svært at være kvinde.

13:30  

Store danske videnskabsfolk: Ebba Lund
Store danske videnskabsfolk: Ebba Lund Kemiingeniøren Ebba Lund er en af Danmarks største kvindelige forskere og kendt for sin forskning i poliovirus og spildevandsvirus. Hun forskede også i minkdyr-sygdomme, og bidrog til at minkskind blev en af Danmarks vigtigste eksportvarer. Under 2. verdenskrig smuglede hun hundredvis af jøder til Sverige. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskab, og når han ikke står på scenen, arbejder han selv som forsker i biokemi.

14:00  

Dansk teater 300 år (8:10)
Dansk teater 300 år (8:10) I 1970erne er fronterne hårdt trukket op. Der er politik i alt også i teateret, som er et våben i klasse- og kønskampen Teateret bliver farligt og rykker ud på gaden, ligesom mange andre danskere, der bruger det offentlige rum til at udtrykke deres vrede og kritik. I slutningen af årtiet begynder Kirsten Delholm og Billedstofteateret til gengæld at skabe forestillinger til museer og andre ikke-teaterscener. Uden ord og musik.

14:10  

Rejsen i det græske øhav (6:6)
Rejsen i det græske øhav (6:6) Britisk rejseserie fra 2020. (Greek Island Odyssey with Bettany Hughes) Bettany sejler igennem Korinthkanalen og udforsker stedets strategiske betydning på sin vej til Korfu. Odysseus strander på øen efter et vildt uvejr, men bliver reddet af prinsesse Nausikaa. Bettany får også en royal velkomst, men bliver vækket af et jordskælv. Derefter ankommer hun til Ithaka, Odysseus' hjemby, hvor han må nedkæmpe sin kones Penelopes bejlere. Efter en ti år lang færd er Odysseus endelig hjemme, og Bettany kan afslutte sin egen personlige odyssé.

TVR

12:00  

Vilde venner II (9)
Vilde venner II (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg for at undersøge og kastrere en hjemløs ged, og der skal bygges huler til små egernunger. Og så skal Vilde Venner redde en svane, der har forvildet sig ind i en boligblok.

12:20  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

12:35  

Ramajetterne III (8)
Ramajetterne III (8) Kåre og Emil fra Store Nørd lander i Ramasjang Lufthavn. Men der opstår kaos, da Flummer styrter ind i Øvsts velkomstkage. Ramajetterne får travlt med oprydningen, men pludselig lyder en alarm fra bagagesorteringen, og nye uheld truer Nørdernes besøg.

12:53  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Team Tornado køre imod Fodboldnørderne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på et savværk og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:30  

Op og hop (1)
Op og hop (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Under Silkes seng bor der et dumt fantasi-monster med 100 arme og ét ben, som godt kan lide kogte ting. Men nu gider Silke ikke være bange for det længere! Hun ringer til MonsterBusters, og sammen med MonsterBuster Mille lægger hun en snedig fælde, der buster monstret langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Da en invitation til at deltage i en ekspedition til Mt. Bhilka dukker op, melder Sprinter og Riwahl sig. De må nu dyste om at være den, der når toppen først. Riwahl snyder sig til sejren, men det hele viser sig at være en fælde fra Cleopatra, som troede, Sprinter ville vinde. Sprinter må redde ham, men har han lyst til det, når Riwahl har snydt?

14:01  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Sprinter synes, det er synd for Leo, at hun er så lille. Der er jo ikke noget super i at være lille - tværtimod. Han vil derfor hjælpe hende og har opfundet en maskine, der kan lave om på tings størrelse! Leo har det dog helt fint med at være lille... Sprinter kunne faktisk lære noget af, at se tingene fra et andet perspektiv.

14:05  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6)

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (9)
Onkel Rejes sørøvershow II (9) Dr. John har kidnappet Vegas ven Dimitri for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Onkel Rejes sure sokker, vinger med hjælpemotor og en tur til Den anden dimension. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

14:45  

TV AVISEN for dyr - Ko-kaomælk (3)
TV AVISEN for dyr - Ko-kaomælk (3) Dagens helt vilde nyhed er, at der er en ko, der siger at den kan lave kakaomælk. Men kan det nu også være rigtigt? Nyhedsværten Pjuske sender reporteren Stefan ud på bondegården, for at undersøge sagen nærmere. Der er også et gensyn med svindlerkaninen Claude, som denne gang udgiver sig for at være en kat. Og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Allosaurus var så høj som en stor bus og vejede som 100 førskolebørn tilsammen. Den havde dødbringende tænder, der var skæve. Hvis den tabte en tand, voksede der bare en ny ud.

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (4)
Kriminalkommissær Foyle (4) Engelsk krimiserie fra 2002. (Foyle's War) "Hemmeligheder og løgne". Foyle er midt i en vanskelig mordsag, da hans søn Andrew vender hjem til Hastings, hvor han i en tophemmelig mission skal teste sine evner til at snyde radaranlæg i sin Spitfire. Andrew fornemmer, at der er noget galt på basen, hvor han er udstationeret, men før han kan delagtiggøre sin far i sin mistanke, bliver han arresteret - anklaget for forræderi. Foyle: Michael Kitchen. Andrew: Julian Ovenden. Sam Stewart: Honeysuckle Weeks. Instruktion: Jeremy Silberston.

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (3)
Kriminalkommissær Foyle (3) Engelsk krimiserie fra 2002. (Foyle's War). "En lektion i mord". En ung pacifist findes død i politiets varetægt, og få dage senere bliver en mursten med et trusselsbrev smidt gennem ruden hos dommeren, der fik ham arresteret. Er nogen ude på at hævne den unge mand? Kriminalkommissær Foyle efterforsker sagen, som forvandles til en mordsag, da en lille dreng bliver offer for en bombe, der tilsyneladende var tiltænkt dommeren. Foyle: Michael Kitchen. Milner: Anthony Howell. Sam Stewart: Honeysuckle Weeks. Instruktion: David Thacker.

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (2)
Kriminalkommissær Foyle (2) Engelsk krimiserie fra 2002. (Foyle's War) "Fredagsklubben". Mens 2. verdenskrig raser på kontinentet, udkæmper kriminalkommissær Foyle sin helt egen krig mod mord, forræderi og andre forbrydelser på Englands sydkyst. En organisation ledet af den karismatiske nazist Guy Spencer er samlet til et hemmeligt møde, da et af medlemmerne bliver skudt. Noget tyder på, at kuglen var tiltænkt en anden - men hvem og hvorfor? Foyle: Michael Kitchen. Guy Spencer: Charles Dance. Paul Milner: Anthony Howell. Instruktion: Jeremy Silberston.

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (1)
Kriminalkommissær Foyle (1) Engelsk krimiserie fra 2002. (Foyle's War) "Den tyske kvinde". Maj 1940. Krigen raser i Europa, og på baggrund af de tragiske begivenheder føler kriminalkommissær Christopher Foyle, at hans politiarbejde hjemme i England er betydningsløst. Men krigen kaster lange skygger, og da et ældre tysk-engelsk ægtepar bliver interneret, og den lokale fredsdommers tyske hustru findes myrdet, står Foyle midt i en sag, der er alt andet end rutine. Foyle: Michael Kitchen. Sam Stewart: Honeysuckle Weeks. Henry Beaumont: Robert Hardy. Sarah Beaumont: Rosamund Pike. Summers: Edward Fox. Instruktion: Jeremy Silberston.

17:10  

Landsbyhospitalet (27)
Landsbyhospitalet (27) Engelsk dramaserie. (The Royal) Julen står for døren, og The Royal står på den anden ende. For den lokale tv-station har meldt sin ankomst for at lave et direkte nyhedsindslag, der skal vise, hvordan de ansatte og patienterne fejrer jul på det lille hospital. Alle er spændte, ikke mindst mr. Harper, der øjner chancen for at skaffe sig selv lidt god omtale.

17:10  

Landsbyhospitalet (28)
Landsbyhospitalet (28) Engelsk dramaserie. (The Royal) Kæresterne Jill Weatherill og Gordon Ormerod arbejder som læger på det lille hospital The Royal i 60'ernes Nordengland. Dagen for parrets bryllup nærmer sig, men den lykkelige begivenhed bliver overskygget af byens helt egen plejehjemsskandale. Den begynder at rulle, da den unge læge Jeff Goodwin tilser en kvinde på et lokalt ældrehjem. Hun bliver indlagt med et alvorligt liggesår - og det er kun begyndelsen på skandalen.

17:10  

Landsbyhospitalet (26)
Landsbyhospitalet (26) Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Ormerod og dr. Weatherill flytter sammen, men besværlighederne er ikke ovre endnu. Mr. Rose forsøger sig med et mere ungdommeligt look. Og Lucy Klein og dr. Goodwin kommer på kant med hinanden over en patients diagnose.

17:10  

Landsbyhospitalet (25)
Landsbyhospitalet (25) Engelsk dramaserie. (The Royal) En fangetransport kører galt, da en af fangerne forsøger at flygte. Fangevogteren og to af fangerne havner på The Royal, mens den tredje slipper væk. Samtidig får dr. Weatherill en uventet mulighed efter et hjemmebesøg hos to ældre mennesker.

17:55  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Dekoratøren Karin Borgbjerg tager på genbrugsjagt. Hun håber at finde finurlige fund til sit showroom. I Aalborg har butiksindehaver Sannie Windelborg sat gang i en konkurrence på Facebook. Og præmien er et komplet soveværelse lavet ud af genbrugsmaterialer. Hos Woodliving skal de producere et nyt bord. Benene skal være aftagelige, så det kan sendes til udlandet.

DR2

15:00  

Hvem er det, du kalder fed? (1:2)
Hvem er det, du kalder fed? (1:2) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Who Are You Calling Fat?) Over en fjerdedel af britiske voksne er nu overvægtige. Ni vildfremmede mennesker, der betegner sig selv som tykke, store eller fedmeramte skal tilbringe en uge sammen ude på landet i Oxfordshire. Her skal de dele deres oplevelser og diskutere deres uenigheder i en undersøgelse af, hvordan det er at leve med fedme i Storbritannien i dag. Skal de elske deres krop og størrelse, eller skal de prøve at tabe sig?

16:00  

Historiequizzen: Jagt og fritid
Historiequizzen: Jagt og fritid Hvilken militær strategi minder om bøffeljagt? Emnet er Jagt og Fritid og Historiequizzen har samlet våben på Tøjhusmuseets lagre.

16:30  

Historiequizzen: Kroppen
Historiequizzen: Kroppen Hvordan sad hygiejnebind fast før i underbukserne? Historiequizzen går løs på Kroppen som emne.

17:30  

I den bedste mening - Adoptionens historie
I den bedste mening - Adoptionens historie I slutningen af 1960'erne lander de første fly med koreanske adoptivbørn i Danmark. De er den første generation af børn, der bliver hentet hertil af danske adoptionsbureauer. Bureauerne er sat i verden for at få styr på et illegalt marked, men det viser sig at være svært at kontrollere om de børn, der kommer hertil som hittebørn, nu også er forældreløse.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:05  

Simon III
Simon III

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

17:00  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6) Kirsten har selv smurt sin madpakke. Men risengrød med Nutella og ristede løg er ikke sagen set med Balders øjne. På Sort Stue må man kun have rugbrødsmadder med. Kirstens mor føler sig skidt tilpas, fordi Balder i løbet af natten har stjålet hendes - og alle de andre forældres - fantasi. Hvad mon der sker, når Oda Omvendt zapper nogen, der slet ingen fantasi har?

17:10  

Luk op Luk i - DRØMME
Luk op Luk i - DRØMME Thomas har altid vidst, at han skal være megastjerne. Det er hans største drøm. Jakob synes, drømme er for usikre. Så er det bedre at have en plan. Og hans plan er at blive pensionskassedirektør. Eller det er i hvert fald hans forældres plan. Thomas insisterer på, at Jakob må drømme om et eller andet, og sammen kigger de ind i Thomas' magiske krystalkugle for at finde ud af, hvad Jakobs drøm er.

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre børn opdager, at en sur mand bryder ind og overtager byens store slot. Og han har stjålet alle cykelhjelmene fra børnene i byen. Hvad mon den sure mand skal bruge dem til? Børnene kalder på Motor Mille, og sammen lægger de en plan for at få cykelhjelmene tilbage.

17:50  

Vennerne og det grønne lys (13:20)
Vennerne og det grønne lys (13:20) Liv kan høre vennernes råb og lister sig hen til Anders' hus. Men kan hun snige sig forbi den mystiske mand, finde vennerne og låse døren op uden at blive opdaget?

17:55  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Butiksindehaver Sannie Windelborg støder ind i store udfordringer, når hun forsøger at lave en kommode om til en bænk. Woodliving har fået en speciel ordre ind fra en nyopstartet virksomhed. Og genbrugsbutikken Redesign skal åbne endnu en filial i Valby.

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. I Skave tager Steen Madsen og medarbejderne på nedrivning. De håber at få gode ting med hjem til nedbrydningspladsen. Indretningsarkitekt Gitte Lacarriere har fået en ny ide, der involverer brugte vaser og neglelak. Og hos det lille Bed and Breakfast på Fyn vil indehaver Maria Dalum indrette et soveværelse kun med genbrug.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Løvens Hule (5:9) - I krig og kærlighed gælder alle kneb
Løvens Hule (5:9) - I krig og kærlighed gælder alle kneb I hulen forelsker løverne sig i Benoîts franske accent og delikatesser, i innovationshøjden på en sugerørsrenser og i to helt særlige unge iværksættere. Men der er krig mellem løverne, når de sætter alt ind for at lande de bedste investeringer.

DR2

18:00  

Reklamer til Tiden (3:8)
Reklamer til Tiden (3:8) - om vores familie, fra patriark til papfar. Stærke og kloge mænd, kønne og flittige husmødre, artige og tavse børn. Sådant skildres den danske familie i et hav af gamle reklamefilm.. Billedet ændres først i 70'erne. Pludselig optræder Lisbet Dahl som udearbejdende kvinde i en slik-reklame, og mændene dukker op ved kødgryderne. Reklamefilmene er helt unikke vidnesbyrd om skiftende tider. De reklamerer ikke kun for et bestemt produkt, men også for nogle idealer om, hvordan vi skal opføre os. I dag griner vi af de gamle rengørings-reklamer skræddersyet til den hjemmegående kvinde, men for vores bedstemødre repræsenterede de drømmen om det perfekte liv. Vært: Liv Thomsen. Sendt første gang 14.11.03

18:10  

Museet (4:4) Det røde atelier
Museet (4:4) Det røde atelier Værkerne hænges op, spotlightet tændes og vagterne trækker i deres fineste uniformer. Men den helt rigtige nuance af rød vægmaling driller. De sidste forberedelser til åbningen af Matisse-udstillingen er i gang. Endelig kan SMK byde deres besøgende velkommen i Det røde atelier. Men bliver det mon den publikumsbasker, som de håber? Og er Det røde atelier ikke... meget rødt?

18:40  

Besat af en drøm (1:2)
Besat af en drøm (1:2) Musikdokumentar. Mads drømmer om et gennembrud ligesom det, hans kæreste MØ fik. Sangeren har været upcoming musiker i tyve år, og tror altid han er i gang med at skrive et hit. Mød drømmeren og optimisten Mads, der fængsler publikum med bandet Goss og prøver at få tiden til at stå stille. Og som kun har sat drømmen på pause, da han passede på sin kæreste, da hun gik ned med stress.

19:05  

Fortidens fantastiske ingeniørkunst (3:10) Pyramidernes hemmeligheder
Fortidens fantastiske ingeniørkunst (3:10) Pyramidernes hemmeligheder Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Cheops-pyramiden i Giza er det ældste af verdens syv vidundere. Det tog kun 20 år at bygge den, og i over 3.000 år var den verdens højeste menneskeskabte bygningsværk. Den består af over to millioner stenblokke og er én verdens mest fænomenale strukturer fra det gamle Egypten. Denne bemærkelsesværdige pyramide afspejler menneskets opfindsomhed, og er et mesterværk skabt af oldtidens ingeniørkunst.

TVR

18:00  

F for Får IV (7)
F for Får IV (7)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da et par sneugler bliver fanget af Cirkusdirektøren, må Paul-E lære kunsten at være stille for at være med til at redde dem.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant VIII (2)
Svampebob Firkant VIII (2)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Diamando har inviteret alle vennerne til mysterie-middag, heriblandt Bedst og Bedster, og stjernekokken Bill Le Grill står for maden. Bedst ser spor overalt, også selvom der ikke er nogle. Bedster kan næsten ikke vente med at smage alle de liflige retter, men pludseligt får de serveret et uventet mysterie.

19:35  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kontant: Overvåget af forsikringen
Kontant: Overvåget af forsikringen Kære kunde. Vi har i al hemmelighed filmet dig igennem længere tid, mens du passer børn, køber ind og går på arbejde, fordi vi mistænker dig for forsikringssvindel. Med venlig hilsen dit forsikringsselskab. Kontant undersøger, om forsikringsselskaberne selv spiller efter reglerne, når detektiver forfølger kunderne med skjult kamera. Vært: Jacob Kragelund. www.dr.dk/kontant

21:25  

Nikolaj Sonne kysser benzinbilen farvel
Nikolaj Sonne kysser benzinbilen farvel Selvom der både teknologisk og politisk bliver viftet med fossilbilens ternede flag - har Nikolaj Sonne ikke tænkt sig at græde over spildt benzin. Med speederen i bund og 1000 hestekræfter i ryggen hylder han forbrændingsmotoren, mekanikken, duften, lyden og mere end 130 års bilhistorie i sin jagt på drømmebilens sjæl.

22:20  

Mord i Wales II (2)
Mord i Wales II (2) Walisisk krimiserie fra 2015. (Hinterland/Y gwyll) Tom Mathias er under pres. Hans kone overvejer at rejse væk med parrets overlevende datter, og samtidig er den erfarne kommissær genstand for en intern undersøgelse. Da en buschauffør findes skudt, er det en kærkommen lejlighed for Mathias til at skubbe sine egne problemer i baggrunden og begrave sig i efterforskningen.

23:50  

Gift ved første blik USA XIV (24:26)
Gift ved første blik USA XIV (24:26) Fem måneder efter beslutningsdagen kæmper parrene fra Boston for at tilpasse sig i deres nye forhold. Uforløste problemer fra fortiden konfronteres, når hele gruppen rejser væk på weekend.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang I valgkampen overbød regeringspartierne hinanden på milliarder til sundhedsvæsenet, men er nu blevet enige om en langt mindre akutpakke. Men måske er løsningen så simpel som den nye 1813-kampagne? Og mens flere milliarder pumpes ind i Forsvaret, siver det ud i bunden med falske fakturaer, champagne og lapdance. Tilbage i sundhedsvæsenet er alle undtagen Etisk Råd for automatisk organdonation - som måske kan blive aktuelt for Camilla Boraghi, der drikker sig fuld med Nick Hækkerup i jagten på genstandsgrænsen.

21:30  

Verdensdamerne - Farvefyrværkeri og fedtede frølår i Paris
Verdensdamerne - Farvefyrværkeri og fedtede frølår i Paris Verdensdamerne er særdeles velbevandrede i Paris. De springer alle de velkendte turistattraktioner over og finder i stedet frem til et relativt ukendt museum, et spritnyt mode-galleri og nogle helt unikke, gamle passager for at opleve kunst og kultur i Paris.

21:30  

Verdensdamerne - Kulørte kapper og den spanske Krøyer i Madrid
Verdensdamerne - Kulørte kapper og den spanske Krøyer i Madrid Madrid er på mange måder en overset storby i Europa, mener verdensdamerne. Det vil de forsøge at ændre på med deres besøg i den spanske hovedstad, hvor de oplever flamencodans på tætteste hold, svinger saksen hos en kappeskrædder og går uden om byens største museer for i stedet at stifte bekendtskab med kunstmaleren Joaquin Sorolla, Spaniens svar på den danske Skagensmaler, Krøyer.

22:25  

Office 39
Office 39 Tysk dokumentar fra 2019. (Office 39) Nordkorea. Et diktatur omgærdet af mystik. Og et af verdens fattigste lande. Hvordan kan Kim Jong-un have penge nok til at true verden med det kraftigste våben, der findes: atombomben. Svaret: Takket være Kontor 39, en hemmelig afdeling, der skal skaffe penge til kernevåben og ledernes luksusliv. Her afslører højtstående afhoppere en verden af våbenhandel, narkosmugling og forfalskede US-dollar, og hvordan Nordkorea har omgået FN-sanktioner i årtier.

22:30  

Fremtidens havnebyer
Fremtidens havnebyer Dansk dokumentar fra 2021. Hvordan kan vi blive boende i vores byer, når havet stiger? Er vandtætte huse bedre end høje mure, der skærmer for udsigten? Eller skal vi trække os helt tilbage og op i landet? Skybrud har længe været et problem, men stormflod vil blive langt værre. Danmarks 10 største byer er havnebyer, og de skal vælge, hvordan de vil beskytte sig mod fremtidens stigende havvand.

23:30  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR
DR1

01:15  

Riget Exodus (1:5)
Riget Exodus (1:5) Dansk dramaserie fra 2022. I et mareridt kalder en mystisk stemme på søvngængeren Karen. Riget har brug for hendes hjælp, og på hospitalet allierer hun sig med portøren Bulder. Sammen kommer de snart på sporet af Rigets mest besværlige ånd. Afdøde Stig Helmers søn, Helmer Junior, har første dag på Riget. Medvirkende: Bodil Jørgensen, Mikael Persbrandt, Lars Mikkelsen, Nicolas Bro, Tuva Novotny, Nikolaj Lie Kaas, Ghita Nørby, Søren Pilmark, Birthe Neumann, Ida Engvoll, Peter Mygind, Jesper Sørensen, Jasmine Junker, Henning Jensen, Vic Carmen Sonne, Asta August m.fl. Idé: Lars von Trier. Instruktør: Lars von Trier. Manuskript: Lars von Trier og Niels Vørsel. Fotograf: Manuel Alberto Claro. Production design: Simone Grau Roney. Komponist: Joachim Holbek. Produktion: Zentropa Entertainments.

02:10  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Listetyven (6)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Listetyven (6) Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Listetyven". Barnaby og Jones jager en mystisk listetyv, der sniger sig ind i folks huse og berøver dem, mens de sover. Snart kaldes makkerparret til godset Chettham Park House, hvor en gæst af huset er blevet kvalt. Ved første øjekast ser det ud til, at listetyven har gjort sig selv til morder, men senere begynder den gådefulde tyv at fodre Barnaby med spor. Motivet for forbrydelsen skal findes 25 år tilbage i tiden. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. David Roper: Rik Mayall. Instruktion: Renny Rye.

03:50  

Hvis vægge kunne tale IV (2:6)
Hvis vægge kunne tale IV (2:6) Svensk reportageserie fra 2018. (Det sitter i väggarna) På øen Käringön er der et gammelt pensionat, der nu har fået nyt liv. Huset blev bygget af en tolder, da smuglingen var på sit højeste i skærgården. På væggen i et af værelserne hænger der et portræt af en ukendt ung kvinde, som historiker Christopher O'Regan optager jagten på. Hvem var hun? I løbet af årene har huset gennemgået mange ændringer, og bygningsrestaurator Erika Åberg forsøger at genoprette det gamle pensionatskøkken.

DR2

00:30  

Mordet på Margaret (1:2)
Mordet på Margaret (1:2) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Murder Trial: The Disappearance of Margaret Fleming) Margaret Fleming, 35, er sporløst forsvundet fra sin hjemby i Skotland. Det går op for myndighederne og politiet i 2016, da de ikke kan komme i kontakt med hende. Mistanken forstærkes, da det viser sig, at Margaret Flemings familie ikke har set hende i 16 år. Hendes plejere, Edward Cairney og Avril Jones, bliver anklaget for at have dræbt hende - men kan man dømme uden et lig?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, EJBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0209055851