Ejby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 25. juni 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 25. juni 2022

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:20  

Gift ved første blik USA V (17:19)
Gift ved første blik USA V (17:19) Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Nu skal de tre par mødes med eksperterne og træffe deres endelige beslutning. Vil de forblive gift eller skilles? Har Nate og Sheila genvundet tilliden? Har Cody og Danielle fundet gnisten eller har de givet op? Og er Anthony og Ashley enige om at gå en fælles fremtid i møde?

06:55  

Gift ved første blik USA V (18:19)
Gift ved første blik USA V (18:19) Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Sidste gang eksperterne mødtes med de tre par, besluttede de alle at fortsætte med at være gift. Men hvordan er det gået siden da? Er parrene stadig sammen eller har hverdags-presset fået dem til at gå fra hinanden? De tre par samles for at dele deres oplevelser og svare på seernes spørgsmål.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Miss Marple: På Bertram's Hotel (1:2)
Miss Marple: På Bertram's Hotel (1:2) Engelsk krimiserie fra 1987. (Miss Marple: At Bertram's Hotel) Miss Marple tilbringer 14 dage på et hotel i London, hvor alt er som i de gode gamle dage. Facaden er næsten for pæn. En dag ankommer en internationalt kendt eventyrerske... Miss Marple: Joan Hickson

DR2

07:31  

Deadline
Deadline Høringerne i den amerikanske kongres bliver ved med at kaste nye afsløringer af sig, der viser, at Donald Trump gik meget langt for at omgøre valget, hvor han tabte til Biden. Men spørgsmålet er, om selv rygende pistoler vil gøre indtryk på den amerikanske højrefløj, der opfatter både valget og høringen som fup? Jacob Rosenkrands spørger professor Jørn Brøndal og Berlingskes udlandsredaktør, Birgitte Borup. Hvordan kan et land, der ikke engang har kontrol over sit eget territorium blive kandidatland til EU? Når det gælder Ukraine er der andre hensyn på spil, end om landet er klar. Men med Ukraine og Moldova i kø til medlemsskab er der også sat gang i en vanskelig diskussioner om man kan udvide EU - uden at afskaffe landenes vetoret. Det forklarer EU-korrespondent Ole Ryborg i aftenens Deadline.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Mysteriet om Tycho Brahe's død
Mysteriet om Tycho Brahe's død Et 400 år gammelt mysterium, en historie spundet ind i intriger og konspirationsteorier. En hemmelighed begravet i knogler, hår og skæg af en af de mest berømte videnskabsmand i historien. Blev Tycho Brahe slået ihjel med kviksølv? DR har haft eneret på at følge et internationalt forskerteam under ledelse af den danske middelalderarkæolog, Jens Vellev, der i november 2010 fik lov til at åbne Tycho Brahes grav i Prag. Efter to års intenst arbejde er forskerne kommet frem til et højst overraskende resultat, så vi kan få et svar på mysteriet. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet III (8)
Ramasjang Mysteriet III (8) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (14)
Ernest & Celestine (14)

06:10  

Sarah og And (2)
Sarah og And (2)

06:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:20  

Bamselægen - Allergisk reaktion (7)
Bamselægen - Allergisk reaktion (7) Hectors bamse Carl Langsom har fået udslæt, og derfor har han ringet efter Bamselancen. Ved ankomsten til Bamselægens hospital må Sandra handle hurtigt, da Carl Langsoms tunge og læber er hævet op. Udslættet er begyndelsen på en alvorlig allergisk reaktion. Carl Langsom skal have en EpiPen, og det skal gå stærkt. Bagefter indlægges Carl Langsom, og der kommer ro på igen.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4)

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Landet for længe siden: Jagten på det forsvundne vand
Landet for længe siden: Jagten på det forsvundne vand Dinosaurusungen Lillefod og hans venner leger som sædvanlig rundt i Den Store Dal, da dalen pludselig en dag rammes af en kæmpe meteor. Meteoren afskærer dem fra deres vandforsyning, hvilket skaber uro.

08:45  

Vennerne og det grønne lys 3 (15:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (15:20) Hugo er sur på Valdemar og vil ringe til Otto. Det vil Valdemar ikke have, og pludselig kommer han til at afsløre en stor hemmelighed.

08:55  

Vennerne og det grønne lys 3 (16:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (16:20) Hugo skal vælge, om han vil redde Pixel eller hjælpe Clora og vennerne. Hvad ender han med at gøre?

 
DR1

09:10  

Miss Marple: På Bertram's Hotel (2:2)
Miss Marple: På Bertram's Hotel (2:2) Engelsk krimiserie fra 1987. (Miss Marple: At Bertram's Hotel) Et posttog udsættes for røveri. Den forsvundne præst er blevet set i toget. Hotelkarlen synes at kende Bess' fortid. Da Miss Marple får løst mysterierne, krakelerer overfladen på det pæne hotel... Miss Marple: Joan Hickson

10:05  

Vera: Naturlig udvælgelse
Vera: Naturlig udvælgelse Engelsk krimiserie fra 2017. (Vera: Natural Selection) En naturvejleder fra en lokal naturbeskyttelsesforening findes død på en afsidesliggende ø. Den unge kvinde er blevet kvalt, og det er nu kriminalinspektør Vera Stanhopes opgave at finde ud af hvorfor, og hvordan det er lykkedes nogen at komme uset til øens ugæstfrie og forrevne kyst. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

11:35  

Horisont: Skolepigernes helt i Talibans højborg
Horisont: Skolepigernes helt i Talibans højborg I Afghanistan indfører Taliban regler, der begrænser pigers liv og minder om deres rædselsregime i 90'erne. Men i Talibans højborg Kandahar ofrer én mand sig for pigernes stemme.

DR2

09:30  

Tidens tegn
Tidens tegn Et magasinprogram på tegnsprog. Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

10:00  

Danske drømme (9:10)
Danske drømme (9:10) Forunderlige lille land - 1992-1995. Danmark kommer med på afbud til Europamesterskaberne i fodbold på grund af krigen i Jugoslavien og vinder guld i den forunderlige solbagte sommer i 1992. De tvivlrådige danskere siger først nej til Europa og så ja, da de får chancen igen. Politiet skyder med skarpt mod demonstranter. Danskerne er rystede - også over den største politiske skandale i nyere tid - Tamilsagen. Den fører til den borgerlige regerings fald, og efter ti år og et brodermord vender Socialdemokratiet tilbage til magten med Poul Nyrup Rasmussen. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

11:00  

Sådan overlever du en pandemi
Sådan overlever du en pandemi Amerikansk dokumentar fra 2022. (How To Survive a Pandemic) En dødelig virus. En verden i knæ. Og et kapløb om at redde menneskeheden. Her dykker vi ned i den utrolige historie om, hvordan forskere udviklede COVID-19-vaccinen på rekordtid. En fortælling om videnskabelige sejre, den kontroversielle udrulning samt politiske og moralske fejltagelser.

TVR

09:05  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:05  

Vennerne og det grønne lys 3 (17:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (17:20) Vennerne vil ind i laboratoriet og have fat i ringen. Men hvordan kommer de derind uden nogen opdager dem?

09:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:18  

Pyjamasheltene II (35)
Pyjamasheltene II (35)

09:30  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

10:30  

Kasper og Sofie II (13)
Kasper og Sofie II (13) Børnehaven besøger en bondegård. Bondemanden lærer Kasper, Sofie og de andre børn at malke køer. I mens sniger Løveungen og Frøken Kanin sig ind i stalden og finder på en masse unoder, de prøver blandt andet at malke en ko. Kasper har lyst til at se traktorerne - men kan han finde en på gården?

10:40  

Kasper og Sofie II (14)
Kasper og Sofie II (14) Randi har taget sin hund Laika med i børnehaven. Hun fortæller børnene, at hunden er opkaldt efter den første skabning, som blev sendt ud i verdensrummet. Sofie bliver ked af det, da hun hører historien om rumhunden Laika. Kasper, derimod, vil gerne høre mere om sit favorittema: verdensrummet. Senere på dagen foreslår Kasper, at han og Sofie skal lege opdagelsesrejsende i verdensrummet, men hun vil ikke være med. Sofie siger, at hun hader verdensrummet på grund af Laika. Maria har til sidst held med at overtale hende, og hun er endelig med i legen, men kun hvis de redder rumhunden Basse og får hende trygt hjem til jorden.

10:55  

Alfons Åberg (1)
Alfons Åberg (1) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Vindende venner + Willow tager fat ved roden

11:30  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Fryser Fleaglerne ude + Den store koncert

11:55  

Brillebjørns detektivbureau
Brillebjørns detektivbureau Livs slikpose er sporløst forsvundet. Finner Brillebjørns detektivbureau mon tyven?

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Cash (3:4) - Tabere og vindere
Cash (3:4) - Tabere og vindere Dansk dokumentar fra 2022. "Petter er for os den nye Simon Spies". Rejserestriktioner kommer og går og Petter Stordalen kæmper for sit livsværk. Men krisen har varet længe og ledende medarbejdere forlader koncernen, da lønnedgang og sorte fremtidsudsigter gør jobbet for usikkert. Selv den stålsatte stewardesse, Helle, finder et nyt arbejde, men håbet om at vende tilbage til livet i luften lever stadig. Og i sommeren 2021 meldes der endelig om nye tider. Måske er der håb forude?

13:00  

Rick Steins vidunderlige Sydengland (1:15)
Rick Steins vidunderlige Sydengland (1:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall er et skønt sted fuld af overraskelser. Denne gang tager Rick Stein os med til Padstow, hvor han for 50 år siden købte en natklub med sin bedsteven Johnny Walter. Turen går også til den populære kystby Bude, hvor der er tid til en dukkert i dens fantastiske havbad. Og i Sennen Cove tager fiskere Rick med ud for at fange en relativt ny fisk på de britiske middagsborde: sej.

13:30  

Billet til Kærlighed: Gamle vaner og nye trin
Billet til Kærlighed: Gamle vaner og nye trin Maria og Kasper har fundet jargonen og humoren sammen, og efter en god aften i Las Palmas ryger de sidste hæmninger. Camilla mærker tydeligt sommerfugle i maven - og i Amsterdam får Jens og Pia taget sig en usædvanlig swing-om. Er parrene ved at finde rytmen sammen?

14:00  

Hammerslag - Minihuse ved Mols Bjerge
Hammerslag - Minihuse ved Mols Bjerge To sommerhuse på hver 40 kvadratmeter er hvad vi skal se i denne omgang Hammerslag. Vi er taget til Mols Bjerge, hvor vært Tina Müller præsenterer to særdeles små sommerhuse. Kristine Virén og Lars Lyng konkurrerer mod Lena Schmüser og Jacob Carlsson, når de skal gætte salgsprisen på det første sommerhus placeret midt i Nationalpark Mols Bjerge. Eksperterne kommer på en ny og anderledes opgave ved det næste sommerhus, som viser sig at være fordelt på tre små adskilte huse.

14:30  

DM-ugen fra Aalborg, direkte
DM-ugen fra Aalborg, direkte 28 danske sportsforbund er samlet i Aalborg i uge 25, hvor mere end 180 sæt DM-medaljer skal uddeles. På DR sender vi det meste og det bedste på DR1, DR2 og DRTV. I dagens udsendelse skal vi se finaler i DM i atletik, svømning, udspring, vægtløftning og brydning.

DR2

12:45  

Hvis du læser dette er jeg død (1:4)
Hvis du læser dette er jeg død (1:4) Vibe var bange for sin far. Vibes far var bange for at blive afsløret. Som ung blev Henrik Dahl hvervet af en østtysk spiontjeneste. Da Berlinmuren faldt, var han stiv af skræk. I 2018 begik han selvmord. Koldkrigsforskeren Thomas Friis hjælper Vibe med at forstå, hvordan det hele hænger sammen.

13:15  

Hvis du læser dette er jeg død (2:4)
Hvis du læser dette er jeg død (2:4) Hvad gjorde Østtyskland ved Henrik Dahl? Vibe besøger sin fars gamle kommunisthøjskole. Her blev han hvervet af spiontjenesten - og her mødte han sit livs kærlighed, Luci. Luci hjælper Vibe med at forstå sin far før han forsvandt ind i spionage og paranoia. Henrik var vild med koder og gåder. Har han gemt en hemmelig meddelelse til hende?

13:45  

Hvis du læser dette er jeg død (3:4)
Hvis du læser dette er jeg død (3:4) Vibe er på Stasi-arkivet i Berlin og finder nye oplysninger om sin fars tid som spion. Henrik Dahls store kærlighed Luci husker, hvordan han pludselig ændrede sig. Kontraspionageeksperten Helmut Müller-Enbergs hjælper Vibe med at forstå, hvad hendes far har været udsat for.

14:15  

Hvis du læser dette er jeg død (4:4)
Hvis du læser dette er jeg død (4:4) Vibes far spionerede for østtyskerne under den kolde krig. Han levede med angst og blev indlagt med en svær depression, da hun var lille. Har han nogensinde fortalt nogen, hvorfor han var bange? De eneste, som ved, hvad han har lavet, er hans gamle føringsofficerer. Det er sidste chance for at opsøge dem.

14:45  

For hundrede år siden - Krig og kunst
For hundrede år siden - Krig og kunst Dansk historieserie fra 2018 I 1918 går verdenskrigen ind i sit sidste blodige år. De danske aviser er fyldte med krigstelegrammer, og levende billeder af en flok udmagrede krigsfanger i Horserødlejren gør stærkt indtryk. Det føles som om verdenen er splintret i atomer. Og det kan ses i kunsten. Der bliver råbt og skreget, næsten som om man forsøger at overdøve kanoner fra Vestfronten og bolsjevikkernes trampen. Avantgarden dyrker maskinerne, krigen og katastroferne og har hverken før eller siden haft så stor en gennemslagskraft.Samtidig er kvinder ikke længere kun muser, men også udøvende kunstnere i deres egen ret. Vært: Liv Thomsen Sendt første gang 21.11.2018

TVR

12:05  

Rabalder
Rabalder Kasper har fødselsdag, men vil ikke have gæster, så han kaster invitationerne i skraldespanden. Heldigvis har han en sød lillesøster, der redder dagen.

12:25  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:40  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:50  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:58  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

12:58  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

12:58  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ligesom nutidens fugle og krybdyr lagde dinosaurer æg. Da Tyrannosaurus Rex var nyudklækket, var den på størrelse med en due. Men så voksede den utroligt hurtigt!

12:58  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Nogle mener, at der er en levende Plesiosaurus i en sø i Skotland den dag i dag. Det er ikke sandt, for Plesiosaurus uddøde for millioner af år siden. At det skulle leve i søen er således en myte.

13:00  

Sofus III (4)
Sofus III (4) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Mads, der bor lige ved vandet. Mads har aldrig været i vandet og få hovedet under ligesom sin storebror. Det skal han prøve i dag samen med Sofus.

13:15  

Ramasjang Mysteriet V (1)
Ramasjang Mysteriet V (1) Hvem har brug for en masse værktøj? Det er det store spørgsmål i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Finn Falks værkstøjskasse er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Kristian kommer på hårdt arbejde i dag, men heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ella Marie.

13:45  

Onkel Rejes Heavyband (10)
Onkel Rejes Heavyband (10) Mormor har brugt strengene fra Onkel Rejes guitar til en ny æggedeler, så Reje og Krølle må en tur hen til Palle Fehårs musikbutik efter nye. Og her bliver det ikke de nye strenge, men en konkurrence om at vinde Verdens Fedeste Heavyguitar, der løber med opmærksomheden.

14:00  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den sure mand har stjålet børnenes penalhuse og kværner blyanterne til pyntebark. Motor Mille sniger sig ind på slottet for at finde det hemmelige rum, hvor penalhusene er gemt, men hun bliver låst inde. Kan børnebanden finde Motor Mille og hjælpe hende ud?.

14:20  

Sprinter Galore III - Kommunen (3)
Sprinter Galore III - Kommunen (3) Kathrine har besøg af sundhedsplejersken, som er meget nysgerrig på, hvad der mon foregår nede i skuret, hvor Heino og Sprinter bygger alarm. Kathrine bilder hende ind, at Heino er hendes mand, som er ved at bygge et lækkert puslebord, men da der lyder en eksplosion fra skuret, tror sundhedsplejersken i stedet, at han eksperimenterer med hjemmelavet fyrværkeri.

14:35  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Sifs statue + Op af sofaen

DR1
DR2

15:30  

Mord i middelalderen - Mordet i Finderup Lade (3:4)
Mord i middelalderen - Mordet i Finderup Lade (3:4) I dette program af Mord i middelalderen kigger vi på Danmarkshistoriens mest berømte mord, nemlig mordet i Finderup Lade. Selvom mange har hørt om mordet er der faktisk ingen der ved, hvem morderen var - mordet er uopklaret. I programmet afslører værtsparret Peter Kær og Torben Svendrup hvem der sandsynligvis står bag. Vejen gennem middalderen og frem til afsløringen er ikke for sarte sjæle, den involverer både blodsudgydelser og terrorlignende angreb. I programmet dykker Peter og Torben dybt ned i de middelalderlige arkiver på Det Kongelige Bibliotek, og de taler med en drabsefterforsker. De kommer også forbi Finderup, Viborg, Ringsted og Nyborg for bl.a. at se på gerningsted og gravsted.

16:00  

Danmark ifølge Billed-Bladet (4:5)
Danmark ifølge Billed-Bladet (4:5) I 1970'erne bliver Billed-Bladet hver uge læst af mere end 1 mio danskere. Journalisterne har rundsave på albuerne og store armbevægelser. I denne serie dykker vi ned i Billed-Bladets gyldne æra. Vi kommer ind i hovedet på dem, der skrev og på dem der blev skrevet om. Billed-Bladet ville ikke frelse verden. Det gør denne serie heller ikke, men den giver et billede af det Danmark, som Billed-Bladet beskrev i 1970'erne. I aftenens program handler det blandt andet om terror, homoseksualitet og smørrebrød.

16:30  

Forsvundne verdener og skjulte skatte II (1:3) - Kong Minos Palads
Forsvundne verdener og skjulte skatte II (1:3) - Kong Minos Palads Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Deres opdagelser omskrev historien, men var ikke, hvad de så ud til. Kunsthistoriker Janina Ramirez går i fodsporene på tre opdagelsesrejsende. Denne gang er hun på Kreta, hvor den britiske arkæolog Arthur Evans opdagede kong Minos' mytiske palads - og den første vestlige civilisation, der var gemt og glemt i næsten 3000 år. En opdagelse, der senere har mødt stor kritik blandt nutidige arkæologer.

17:30  

Ekstreme togrejser II (2:6)
Ekstreme togrejser II (2:6) Britisk rejseserie fra 2014. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især på togrejser. På en togtur tværs over Andesbjergene fra Chiles kyst til hovedstaden Sucre i Bolivia krydser Chris nogle af højeste, tørreste og mest ugæstfrie steder på jorden.

TVR

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Hey Duggee (18)
Hey Duggee (18)

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon III
Simon III

15:45  

Simon III
Simon III

15:45  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:25  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:35  

Paw Patrol (23)
Paw Patrol (23) Tegnefilm med dansk tale Vovserne og fyrtårnet + Vovserne redder Ryder

17:00  

Sara og det magiske pindsvin | Sara ødelægger alt
Sara og det magiske pindsvin | Sara ødelægger alt Saras dumdristige idé med at omprogrammere plæneklipperen har næsten kostet Svante livet og ødelagt pindsvinenes hule. Svante, Puf og Gerda forlader Sara for at finde et nyt sted at bo. Hun er alene, uden venner og uden udsigt til nogensinde at blive til menneske igen. Programmet er en del af Ramasjang Redder Pindsvinene. Se hvordan I kan hjælpe pindsvinene på dr.dk/ramasjang.

17:15  

Trex
Trex Snotty har ringet efter sin fætter Torleif. Men hvad vil han gøre, hvis han får fat i Trex?

17:20  

Stop! - Frisøren
Stop! - Frisøren Maja skal til frisøren og klippes. Hun vil have langt hår med farver i. Men mor og frisøren Margit har allerede besluttet sig for noget helt andet. Maja forsøger at stritte imod, men alt går så hurtigt, og pludselig sidder hun i frisørstolen, og Margit løfter saksen.

17:30  

Vennerne og det grønne lys 3 (19:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (19:20) Hugo beslutter sig for at gå imod Valdemar. Men kan Hugo snyde Valdemar og hjælpe vennerne, før det ender galt?

17:40  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Sprinter synes, det er synd for Leo, at hun er så lille. Der er jo ikke noget super i at være lille - tværtimod. Han vil derfor hjælpe hende og har opfundet en maskine, der kan lave om på tings størrelse! Leo har det dog helt fint med at være lille... Sprinter kunne faktisk lære noget af, at se tingene fra et andet perspektiv.

17:45  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Da Leo forsvinder, må Basker hjælpe Sprinter med at finde hende. Alle spor peger på Cleopatra, men hun vil ikke indrømme noget. Men snart er Basker også forsvundet! Flere forsvinder, og Sprinter indser, at Cleopatra bruger udelukkelsesmetoden for at få fat i ham. Der er kun én ting at gøre - han må lade sig fange, så han kan frigøre alle de andre.

17:50  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Bum har lavet et lykkehjul, der kan spinnes og udløse præmier. Sprinter og Leo er skeptiske, men hvor farlig kan sådan en leg egentlig være? Desværre viser det sig, at Bum har haft skumle bagtanker med sin gave. Lykkehjulet er en supermagnet, der er blevet opladt af de mange omdrejninger, og nu er en masse metalholdige meteorer på vej mod Bakkeby!

17:55  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) På Jorden sætter man flag på det sted, der er ens. Sprinter har derfor hejst et Bhilka-flag på rådhuset i Bakkeby. Til Sprinters store overraskelse har DiktaThor overhørt det hele og er begyndt at sætte DiktaThor-flag på de steder, ingen har taget. Kun Leos gode ide kan få Sprinter til at indse løsningen, da byen jo pludselig er delt op i to.

DR1

18:00  

Søren Vesters Have - Flere sommerfugle og pindsvin
Søren Vesters Have - Flere sommerfugle og pindsvin Hvad skal der egentlig til, hvis man gerne vil have flere sommerfugle og pindsvin i haven? I jagten på at finde svaret, rejser Søren en tur til Bornholm, hvor han besøger det ultimative sommerfugleparadis. Og så får han besøg hjemme i Thise af en biolog, der ved alt om pindsvin.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Hu Hej Vilde Dyr: Er blåhvalens lort blå?
Hu Hej Vilde Dyr: Er blåhvalens lort blå? Hvilken farve har blåhvalens afføring? Og bider grævlingen, indtil den kan mærke knoglen knase i benet? Det er noget af det Tina Müller, Kristian Gintberg, Thomas Warberg og Mikkel Kryger skal finde ud af, når Joakim Ingversen byder velkommen til Hu hej vilde dyr. Thomas Warberg er bange for bjørne, og Mikkel Kryger har svømmet med delfiner. Men hvor gode er de til at sige dyrelyde? Til at fange fisk? Og til at samle dyrefoder i finalen?

20:00  

Paradisets have - vores utæmmede planet (1:6)
Paradisets have - vores utæmmede planet (1:6) BBC-Naturserie fra 2021. (Eden Untamed Planet) Badet i sollys. Og rigeligt med nedbør. Midt i Sydøstasien ligger tropeøen Borneo. Den er verdens tredjestørste ø, og skovene har stået uberørt i 140 millioner år. Gennem tiden har øens drivhusagtige klima givet liv til omkring 60.000 plante og dyrearter. Det gør Borneo til den måske mest artsrige ø i hele verden. Her lever over 6000 unikke dyrearter - og flere opdages næste dagligt. Tag med til Borneos skove - og oplev en nutidig Paradisets have.

20:50  

Unge Morse IV (2:4)
Unge Morse IV (2:4) Engelsk krimi fra 2017. (Endeavour) Ungdomsoprøret er nået til Oxford i form af det populære rockband The Wildwood. Men det er ikke alle, der er begejstrede for de nye tider. Joy Pettybon er den selvudnævnte vogter af nationens moral. Den stærkt religiøse kvinde har modtaget trusler på livet, og Morse får til opgave at passe på hende. Samtidig må han efterforske et mord, der viser sig at have forbindelse til The Wildwood. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

18:15  

Fort Humboldt
Fort Humboldt Amerikansk western fra 1975. (Breakheart Pass) Utah 1873. Et tog læsset med medicin og soldater baner sig vej over bjergene til Fort Humboldt, hvor en epidemi er brudt ud. Men på rejsens første dag findes en passager dræbt, og da en togfører styrter i døden, breder mystikken og mistroen sig. Den tilfangetagne John Deakins er under mistanke, da begivenhederne tager en uventet drejning, og toget nærmer sig Breakheart Pass. John Deakin: Charles Bronson. Nathan Pearce: Ben Johnson. Guvernør Fairchild: Richard Crenna. Instruktion: Tom Gries.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Bodil Jørgensen fat på salmen "Denne er dagen, som Herren har gjort".

20:00  

Quick
Quick Svensk krimidrama fra 2019. En kannibalsk seriemorder, der voldtog og myrdede med koldt blod? Eller et uskyldigt offer på livstid i et psykiatrisk fængsel? Thomas Quick blev dømt for otte mord og tilstod yderligere 25 andre. Ingen ønskede, at han nogensinde blev løsladt. Journalisterne Hannes Råstam og Jenny Küttim hvirvles ind i Sveriges største retsskandale. Baseret på virkelige hændelser. Medvirkende: Jonas Karlsson, Alba August, David Dencik, m. fl. Instruktion: Mikael Håfström.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:02  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:10  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Mary og troldkvindens blomst
Mary og troldkvindens blomst Mary en almindelig pige, der er flyttet ud på landet for at bo hos sin grandtante Charlotte. Mary har dog meget svært ved at falde til i sine nye omgivelser, der hverken byder på de store eventyr eller nye venner. En dag forfølger hun en mystisk kat ind i en nærliggende skov, hvor hun opdager et gammelt kosteskaft og en besynderlig lysende blomst. Blomsten viser sig hurtigt at være magisk og før Mary ved af det, flyver kosteskaftet hende højt op over skyerne og afsted til en magisk skole for troldmænd og troldkvinder. Her møder Mary skolens rektor Madam Mumlegøg og den geniale Doktor Dee. Men bag den fortryllende overflade lurer skumle planer om magiske eksperimenter og kræfter, selv ikke den mægtigste troldkvinde kan styre!

19:45  

Smølferne
Smølferne

20:15  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

22:20  

Sherlock: Et studie i lyserødt
Sherlock: Et studie i lyserødt Engelsk krimi fra 2010. (Sherlock: A Study in Pink) London, 2010. En militærlæge vender hjem fra krigen i Afghanistan. Han er boligløs, men en ven sætter ham i forbindelse med en yngre mand, som leder efter en bofælle. Dermed mødes dr. Watson og Sherlock Holmes for første gang. Watson flytter ind hos den excentriske detektiv i Baker Street 221 B. Deres første sag sammen kaster dem ud i jagten på en seriemorder. Seneste offer er en kvinde klædt i lyserødt. Sherlock Holmes: Benedict Cumberbatch. Dr. John Watson: Martin Freeman. Lestrade: Rupert Graves. Instruktion: Paul McGuigan.

23:50  

American Song Contest (6:8)
American Song Contest (6:8) Amerikansk sangkonkurrence fra 2022. (American Song Contest 2022) 22 artister er kommet igennem kvalifikationsrunderne. Her i den første semifinale skal elleve af dem konkurrere om en af de fem finalepladser.

DR2

22:00  

Børn i bure - Trumps nultolerance-politik
Børn i bure - Trumps nultolerance-politik Amerikansk dokumentar fra 2019. (Kids Caught in the Crackdown) Grædende børn i bure. Adskilt fra deres forældre ved grænsen mellem USA og Mexico. Sådan er virkeligheden for illegale indvandrere på grund af Trumps nultolerance-politik. Her dykker vi ned i de traumatiske historier og undersøger konsekvenserne ved masseindespærringen af migrantbørnene i detentionscentrene.

22:00  

Den store stygge verdensøkonomi - Rigdom
Den store stygge verdensøkonomi - Rigdom De rige bliver rigere, mens uligheden stiger. Vi har hørt det før, men vi har ikke løst det. Skal rige beskattes yderligere? Og hvordan tjener de rige egentlig deres penge? Esben besøger et ægtepar i Florida, som er medlem af en rigmandsklub og kører Porsche med en millionær, der vil beskatte rige yderligere.

23:00  

Filmperler: 3 Kvinder
Filmperler: 3 Kvinder Iransk drama fra 2018. (Se rokh) Tre iranske skuespillerinder står på hvert sit stadie i livet og karrieren. Fra den håbefulde, unge Marziyeh, der må kæmpe mod sin families modstand, over den etablerede film- og tv-stjerne Behnaz Jafari - der spiller sig selv - til den mystiske Shahrzad, der var en stor stjerne før revolutionen. Det umage møde mellem de tre kvinder bliver en udfordrende filmfortælling om solidaritet, undertrykkelse og traditionernes tyngende åg. Medvirkende: Behnaz Jafari, Jafar Panahi, Marziyeh Rezaei m.fl. Instruktion: Jafar Panahi.

TVR
DR1

01:15  

Grace: Hellere død end levende
Grace: Hellere død end levende Britisk krimiserie fra 2022 efter romaner af Peter James. En kvinde forklæder sig, låser sig ud af sin topsikrede lejlighed, og stiger ind i elevatoren. Men elevatoren er i stykker, og ryger ned på bunden af skakten. Hun er fanget, og råber forgæves om hjælp. Samtidig bliver kriminalkommissær Roy Grace kaldt ud til fundet af et skelet i en glemt tunnel. Jo flere oplysninger, han får om det, jo flere flashbacks får han til sin forsvundne kone. Er det hende? Og hænger de to hændelser sammen?

02:45  

Hercule Poirot (25)
Hercule Poirot (25) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Det store obligationstyveri". En formue i obligationer skal skibes til New York med luksuslineren Queen Mary. Obligationernes ejer, en britisk bank, frygter, at nogen vil forsøge at stjæle dem. Banken beder Poirot sejle med over Atlanten for at passe på obligationerne, men den lille belgier lider så frygteligt af søsyge...

03:40  

Hercule Poirot (26)
Hercule Poirot (26) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Dobbelt-indicium". Poirot forelsker sig! For første gang i sit liv lader den lille detektiv sig besnære af en kvinde. Hans længslers mål er den smukke russiske grevinde Vera Rossakoff, som han møder under jagten på en juveltyv.

DR2

00:40  

Dean Martin: King of Cool
Dean Martin: King of Cool Amerikansk dokumentar fra 2021. (Dean Martin: King of Cool) Han var indbegrebet af cool. Dean Martin var en af de største stjerner i Hollywood og på tv i det 20. århundrede. En fuldendt charmetrold både på scenen og uden for - og elsket af alle. Men på trods af hans berømmelse var der aldrig nogen, der virkelig kendte ham. Hvorfor var Dean Martin sådan en gåde?

TVR

02:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, EJBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0625210607